Νέα Τάξη: Η Αμερική πέθανε... ζήτω η Κίνα!


Αναγνώσεις: |


Η αντιγραφή και αποθήκευση έχει καταχωρηθεί επιτυχώς!

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.

Έχετε αντιγράψει το άρθρο στα αγαπημένα στις:

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.
Σχόλιο Σ.Ν.Π.: "Λίγο λίγο το αληθινό πρόσωπο και οι επιδιώξεις της Νέας Τάξης ξεγυμνώνονται! Το χρήμα και το συμφέρον δεν έχουν πατρίδες. Αφού χάσανε την Αμερική του Τράμπ, τώρα αναζητούν αλλού υποχείρια..."  
Ο περιβόητος αμφιλεγόμενος δισεκατομμυριούχος [αρχιμαγίστρος της Νέας Τάξης] Τζορτζ Σόρος σύμφωνα με ΜΜΕ, έχει ανακοινώσει εδώ και μερικά χρόνια ότι πλέον η Κίνα θα ηγηθεί της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, αντικαθιστώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες ως οικονομική υπερδύναμη του κόσμου.


Σε παλαιότερη συνέντευξή του στους Financial Times, ο Τζορτζ Σόρος είχε παρουσιάσει «διακριτικά το νέο καλοστημένο σχέδιο για την εφαρμογή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, προλογίζοντας την κινεζική παγκόσμια ηγεμονία που θα ηγηθεί» αυτής της προσπάθειας .

«Νομίζω ότι πραγματικά θα πρέπει η Κίνα να ηγηθεί της δημιουργίας μιας νέας παγκόσμιας τάξης . Τα μέλη του ΔΝΤ δεν είναι απρόθυμα και συνδιαλέγονται με την Κίνα αλλά δεν κάνουν την κατάλληλη κίνηση επειδή η χώρα αυτή δεν είναι ακόμη θεσμικό όργανο τους. Πιστεύω ότι όταν γίνει αυτό , θα πρέπει να έχουμε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη και η Κίνα θα πρέπει να αναλάβει μέρος της διαδικασίας της δημιουργίας της. Έτσι οι Κινέζοι θα εισέλθουν στην ελίτ και αυτό θα τους βοηθήσει να δημιουργήσουν αυτήν την νέα κατάσταση . Αυτό δεν είναι μια νέα ιδέα, βέβαια, αφού και οι Ροκφέλερ το είχαν αφήσει να εννοηθεί αυτή η στρατηγική το μακρινό 1961 στο βιβλίο για την προοπτική της Αμερικής», δήλωσε ο Σόρος. 
«Οι άνθρωποι παντού είναι τόσο θυμωμένοι και φοβισμένοι, και έχουν μια λαχτάρα να τελειώσει το παλιό σύστημα και να αρχίσει κάτι νέο», τόνισε πρόσφατα ο ίδιος ο μεγιστάνας .

Γιατί η Κίνα; Γιατί εκεί έχουν την έδρα τους οι Ιλουμινάτοι μετακινούμενοι από την δυτική Ευρώπη, και ανακαλύπτοντας το νέο πρόσωπο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τους.

Τα σχέδια του Σόρος για την Κίνα αφορούν ακριβώς το αντίθετο των αναμενόμενων πολιτικών του Ν.Τραμπ .

Ο Αμερικανός νεοεκλεγείς πρόεδρος περιέγραψε τον ασιατικό γίγαντα ως «παγκόσμιο νομισματικό διαχειριστή», ανακοινώνοντας παράλληλα σχέδια για να διορθωθεί η σημερινή κατάσταση του αθέμιτου ανταγωνισμού και να επαναφέρει πίσω τις θέσεις εργασίας πίσω στην Αμερική.

Αυτό που έχει ήδη εξοργίσει τους Κινέζους, είναι η τηλεφωνική συνομιλία του Τραμπ με τον πρόεδρο της Ταιβάν Tsai Ing-Wen ακυρώνοντας το σχετικό πρωτόκολλο του 1979 .

Οι τραπεζίτες ετοιμάζουν άραγε αυτό που αναφέρει ο αρχιερέας της διαπλοκής στον πλανήτη;

Σύμφωνα με ειδικούς υπάρχει μια ανηλεής σύγκρουση των ΗΠΑ με την Ρωσία, ενώ σε μια καθορισμένη ζώνη ελευθερίας θα κινούνται οι χώρες του οργανισμού BRICS , απαλλάσσοντας τους εαυτούς τους από τα δεινά του δυτικού ιμπεριαλισμού, μια για πάντα.


Σύμφωνα με τον Σόρος όμως , «τόσο οι δυτικές δυνάμεις όσο και τα έθνη που απαρτίζουν τον συνασπισμό BRICS συνεργάζονται στενά με τις χώρες του G20 , τις κεντρικές τράπεζες και την Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Μόλις τα σχέδιά τους φτάσουν στο αποκορύφωμα, ο κόσμος θα κυβερνάται από μια πολυμερή / πολυπολική οικονομική και πολιτική τάξη που θα χαρακτηρίσει την Κίνα ως το πιο σημαντικό έθνος, υποσκελίζοντας τις ΗΠΑ».

Οι ΗΠΑ η Ρωσία και η Κίνα είναι οι μόνοι υποψήφιοι για την παγκόσμια ηγεσία και πρέπει να επιτύχουν έναν μεγάλο συμβιβασμό που θα συμφιλιώνει τα θεμελιώδη συμφέροντά τους, και θα τους επιτρέψει να ενεργούν από κοινού για την παροχή και την προστασία των παγκόσμιων δημόσιων αγαθών.

Μόνο με την σταθεροποίηση της διμερούς Σινο-αμερικανικής σχέσης δεν μπορεί να επιτευχθεί ένα παγκόσμιο σύστημα που θα υποστηρίζει την ειρήνη και την κοινή ευημερία.

Αυτό που πραγματικά χρειάζεται ο κόσμος είναι μια ολοκληρωμένη οικονομική συνεργασία μεταξύ των ΗΠΑ , Ρωσίας και της Κίνας. Αλλά η συνεργασία αυτή θα είναι αδύνατη, εκτός αν οι ΗΠΑ δεν αναγνωρίσουν Ρωσία και Κίνα ως απόλυτα ισότιμους εταίρους, κάτι πολύ δύσκολο έως αδύνατο .

Διότι όταν χώρες όπως η Κίνα και η Ρωσία ανέρχονται με ιλιγγιώδη ρυθμό και μια άλλη σαν τις ΗΠΑ κατέρχεται με φόρα το παγκόσμιο επίπεδο ηγεμονίας , το μόνο σίγουρο είναι ότι η χώρα που χάνει σε ισχύ θέλει να προκαλέσει επίτηδες πόλεμο για να περισώσει «ότι μπορεί ».

Αυτό ισχύει και στην προκειμένη περίπτωση και αυτός ονομάζεται παγκόσμιος πόλεμος.

Ευχαριστούμε τον dino για την προώθηση του άρθρου!