Τέτοια αντιμετώπιση των Χριστουγέννων δεν υπήρχε ούτε κατά τον Οθωμανικό ζυγό


Αναγνώσεις: |
Ακούστε το άρθρο!


Η αντιγραφή και αποθήκευση έχει καταχωρηθεί επιτυχώς!

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.

Έχετε αντιγράψει το άρθρο στα αγαπημένα στις:

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.
Σε εξέλιξη το σχέδιο αποχριστιανοποίησης της Ευρώπης - Εξαφανίζουν από παντού τη λέξη «Χριστούγεννα»
Σε εξέλιξη βρίσκεται σχέδιο αποχριστιανοποίησης όλης της Δύσης γεγονός που φαίνεται και από το ότι η λέξη «Χριστούγεννα» έχει εξαφανιστεί από παντού επίσημα πλέον.

Διάφορες τελετές, κάρτες, επιγραφές, πανηγύρια, ακόμη και σχολικές εορτές δεν αναφέρουν την λέξη Χριστούγεννα….μήπως και ενοχληθούν οι μουσουλμάνοι και λοιποί αλλόθρησκοι.

Σε αντίθεση οι λέξεις, Χανουκά (εβραϊκή εορτή), ραμαζάνι (μουσουλμανική εορτή) και πολλές άλλες θρησκευτικές δραστηριότητες έχουν γίνει, θέλουμε δεν θέλουμε, μέρος της ζωής των Χριστιανών, που «δέχονται» σωρηδόν «ενημερώσεις» για τι ακριβώς πρεσβεύουν αυτές οι εορτές, τα έθιμα και πολλά άλλα.

Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη και όλα ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο αποχριστιανοποίησης ειδικά των Ευρωπαίων πολιτών αλλά και των Καναδών και Αμερικανών Χριστιανών στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο η λέξη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ έχει αφαιρεθεί από πολλά μενού σε χιλιάδες εστιατόρια και έχει αντικατασταθεί υπό τον φόβο των μουσουλμάνων με τις λέξεις «χειμωνιάτικες λιχουδιές».

Η χριστουγεννιάτικη εορτή που πραγματοποιήθηκε στην αυστριακή πρεσβεία στη Γερμανία μετονομάστηκε έτσι ακριβώς… «χειμωνιάτικες λιχουδιές». [...]

Ο δημοσιογράφος που παρακολούθησε την εκδήλωση ήθελε να ξέρει ακριβώς γιατί οι Αυστριακοί αξιωματούχοι του κράτους θεωρούν ξαφνικά τα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα ως «χειμωνιάτικες λιχουδιές» και ζήτησε από την πρεσβεία μια διευκρίνιση.

Ο Αυστριακός πρέσβης παραδέχθηκε ότι τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα εδέσματα «επαναλανσαρίστηκαν» με αυτήν την ονομασία από σεβασμό για το Ισλάμ. [...]

Ο δημοσιογράφος Gunnar Schupelius είπε για το θέμα αυτό: «Ήρθε μια εποχή στην επικράτεια της δημοκρατίας της Αυστρίας, κατά την οποία καλούνται οι χριστιανοί να μάθουν να ζουν με τους μουσουλμάνους, εξαφανίζοντας οποιαδήποτε συζήτηση για τα Χριστούγεννα και εξαφανίζοντας τις λιχουδιές των Χριστουγέννων, οι οποίες από εδώ και στο εξής δεν θα ονομάζονται Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, αλλά κάτι άλλο».

Ειδικοί επιστήμονες κοινωνιολόγοι, θεολόγοι και άλλοι εκτιμούν ότι τέτοια αντιμετώπιση των Χριστιανών δεν υπήρχε ούτε στην σκληρή και αδίστακτη Οθωμανική αυτοκρατορία, στην οποία οι χριστιανικές τελετές εορτάζονταν κανονικά , ακόμη και τους πιο σκοτεινούς χρόνους.

Το «σκοτεινό επιτελείο» των Βρυξελλών (ΕΕ) σε αγαστή συνεργασία με την νέα τάξη πραγμάτων θέλουν να εξαφανίσουν οτιδήποτε χριστιανικό υπάρχει στην Ευρώπη, εφαρμόζοντας τις ίδιες μεθόδους όπως και στην Αμερική. [...]

Ειδικά στην Ευρώπη στην οποία οι πολίτες παρά τα οικονομικά προβλήματα είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι, θα αντιδράσουν ακόμα πιο δυναμικά κατά της οικειοθελούς υποδούλωσής τους στον βάρβαρο από όλες τις απόψεις ακραίο ισλαμισμό.

Καμία θρησκεία δεν είναι ανεκτή από κανέναν όταν διδάσκει τους πιστούς της να μην σέβονται οποιαδήποτε άλλη θρησκεία, και ειδικά την χριστιανική. [...]

Μοιράσου τις εντυπώσεις σου!