Δεν γίνεται άνθρωποι που δεν πιστεύουν σε πατρίδες να σώσουν μια πατρίδα!


Αναγνώσεις: |


Η αντιγραφή και αποθήκευση έχει καταχωρηθεί επιτυχώς!

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.

Έχετε αντιγράψει το άρθρο στα αγαπημένα στις:

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.
Μια πόλη έχει πολλά τείχη και πολλές πύλες και ο εχθρός προσπαθεί να εισέλθει από όλες τις πλευρές. Μπορεί το οικονομικό να είναι το κύριο μέτωπο της μάχης, υπάρχουν όμως και άλλα μέτωπα όπως της παιδείας, της δικαιοσύνης, της θρησκείας, το δημογραφικό, της εθνικής και δημόσιας ασφάλειας κ.λπ. στα οποία ο εχθρός προσπαθεί να επικρατήσει πλήρως. Ο πρώην υπουργός εξωτερικών των Η.Π.Α., Χένρυ Κίσσινγκερ, μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου το 1973 δήλωσε τα εξής:

 “ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη μέση Ανατολή σ’ όλη αυτή την νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των Η.Π.Α..” Τo σύνολο των ελληνικών κομμάτων, παρόλο που κάποια από αυτά εμφανίζονται να έχουν διαφορετικές απόψεις ως προς την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική ή σε κάποια αλλά θέματα, έχουν συμβάλει στο σχέδιο διάλυσης της πατρίδας μας αφού ως μέλη του ίδιου στρατεύματος αγωνίστηκαν για να γκρεμίσουν κάποιο τείχος ή να ανοίξουν κάποια πύλη, εφαρμόζοντας κατά γράμμα όσα ειπώθηκαν από τον Χένρυ Κίσσινγκερ. Και αν αναλύσουμε ένα προς ένα τα πιο πάνω μέτωπα θα διαπιστώσουμε ότι με όλα αυτά που έχει πετύχει η λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων τα τελευταία χρόνια, η χώρα μας βρίσκεται λίγο πριν την ολική καταστροφή της. Το πιο σημαντικό όμως που έχει καταφέρει είναι ότι έχει αχρηστέψει τη νέα γενιά. Γι’ αυτό ακριβώς και την αποκαλούν, τη χαμένη γενιά. Διότι δεν μπορεί να αντιδράσει. Γιατί με απλά λόγια όταν λένε χαμένη γενιά εννοούν ότι οι σημερινοί νέοι θα φτάσουν στην ηλικία για τη συνταξιοδότησή τους και δεν θα έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο, αλλά δεν θα έχουν και πατρίδα. Όταν όμως σου αφαιρούν το μέλλον και δεν αντιδράς, για τίποτα δεν είσαι ικανός να αγωνιστείς και μοιάζεις με πρόβατο που το πάνε για σφαγή. Και η νέα γενιά μας δυστυχώς είναι πρόβατα που τα πάνε για σφαγή.

Και οι πολιτικοί μας γίνανε τα αγαπημένα παιδιά του Κίσσινγκερ αλλά πρόσφατα και του Τζωρτζ Σόρος επειδή δεν έχουν ούτε αγάπη προς την πατρίδα, ούτε φόβο Θεού, ούτε τον φόβο της τιμωρίας γιατί γνωρίζουν ότι αφού όλοι είναι ίδιοι, άραγε ποιος θα τους τιμωρήσει; Υπάρχουν και κάποιοι πολιτικοί που εμπορεύονται το Θεό και την πατρίδα αλλά αν δούμε τις πράξεις τους και όχι τα λόγια τους, θα αντιληφθούμε το ρόλο τους και να μην ξεχνάμε ότι σ’ ένα πόλεμο υπάρχουν και τα κομάντος που χτυπάνε πίσω από τις εχθρικές γραμμές αλλά και οι κατάσκοποι που νομίζεις ότι είναι φίλοι αλλά είναι εχθροί. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι πολιτικοί, που μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, οι οποίοι από την απραξία τους χαρακτηρίζονται χλιαροί στην πίστη και από το φόβο τους δεν τολμάνε να μιλήσουν.

Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του ορυκτού πλούτου είναι το προτελευταίο στάδιο στο σχέδιο διάλυσης της Ελλάδος. Επειδή όμως οι ευρωατλαντιστές, γνωρίζουν ότι ο ελληνικός λαός δεν θα αναγνωρίσει τις ενέργειες αυτές των πολιτικών και θα προσπαθήσει να αποκτήσει πάλι την κυριότητα του εθνικού πλούτου, λόγω των προγονικών δικαιωμάτων του, θα προχωρήσουν στην ολοκλήρωση του σχεδίου τους που περιλαμβάνει την αλλαγή του συντάγματος, καταργώντας ή αλλάζοντας τις διατάξεις που αναφέρονται στην εθνική κυριαρχία και που δίνουν την δυνατότητα εθνικοποιήσεων, συνεχίζοντας την πολιτική αφελληνισμού και αποχριστιανισμού του ελληνικού λαού, μεταβάλλοντας την Ελλάδα από χώρα σε χώρο (οικονομικές ζώνες) για να επέλθει πιο εύκολα και ο τεμαχισμός της. Είναι γνωστή η τακτική των ευρωατλαντιστών να εμφανίζουν χάρτες που δείχνουν τους μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς τους. Π.χ. διαιρεμένη Γιουγκοσλαβία, Μεγάλη Αλβανία, Ενωμένη Μακεδονία με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη, Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης, Ανεξάρτητη Κρήτη κ.λπ.. Έτσι χωρίς κράτος και χωρίς έθνος θα μπορέσουν με ασφάλεια να εκμεταλλευθούν την καινούργια τους περιουσία και να εδραιώσουν τα γεωπολιτικά τους συμφέροντα στα βαλκάνια και στην ανατολική μεσόγειο.

Αυτοί που κυβερνούν τη χώρα μας κρατώντας το πριόνι στο χέρι έχουν σχεδόν κόψει τον κορμό του δέντρου που λέγεται Ελλάδα. Αν όμως με πρώτους τους νέους μας, όλοι μας δεν ξυπνήσουμε για να αγωνιστούμε “για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία” και τους αφήσουμε να πάρουν στα χέρια τους το μπιτόνι με τη βενζίνη και τα σπίρτα για να κάψουν και τις ρίζες, ας μην κλαίνε τη μοίρα μας γιατί ισχύει το γνωμικό “κατά το λαό και οι άρχοντές του”.

Η χώρα μας βρίσκεται πλέον μπροστά στην Ερυθρά θάλασσα και πολλοί λένε να μας βοηθήσει ο Θεός. Ο Θεός όμως δεν βοηθάει γενικά και αόριστα. Βοηθάει ειδικά και συγκεκριμένα όσους του το ζητήσουν, κάνουν το θέλημα του, έχουν σχέδιο και κάνουν το κατά δύναμη, για να κάνει και αυτός το κατά το Θεό δυνατό. Και όσο ο ελληνικός λαός θα επιτρέπει σε ασεβείς πολιτικούς να κυβερνούν τη χώρα, αυτός θα αδυνατεί να βοηθήσει και η χώρα θα συνεχίσει κάθε μέρα να πάει από το κακό στο χειρότερο. Και επειδή ως οικονομολόγος γνωρίζω ότι εκεί που έχουν φτάσει τη χώρα μας όλοι αυτοί που την έχουν κυβερνήσει είναι πλέον αδύνατο μόνο ανθρωπίνως αυτή να σωθεί, αλλά επιπρόσθετα “ο λύκος δεν πρόκειται να αφήσει το αρνί να του ξεφύγει” γιατί τα συμφέροντα είναι τεράστια. Ας φροντίσουμε εμείς ο λαός να μην τα χαλάσουμε με το Θεό γιατί είναι Αυτός που έχει τη δυνατότητα να παίξει το τελευταίο χαρτί.

Πηγή: yiorgosthalassis.blogspot.com , Εconomist