Ο Διεθνισμός και η Γενοκτονία των Ποντίων


Αναγνώσεις: |


Η αντιγραφή και αποθήκευση έχει καταχωρηθεί επιτυχώς!

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.

Έχετε αντιγράψει το άρθρο στα αγαπημένα στις:

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.
Προβεβλημένο στέλεχος της ... Αριστεράς αμφισβητεί την Γενοκτονία των Ποντίων. Και λέω ότι ήταν αναμενόμενο για δύο λόγους.

Πρώτον, διότι η πλειοψηφία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έχει θεοποιήσει τον Λένιν, ο οποίος ήταν ο κύριος προμηθευτής όπλων του Κεμάλ, του εγκεφάλου της εξοντώσεως του Ελληνισμού της Ανατολής (Πόντου, Μικράς Ασίας και Ανατολικής Θράκης. Δείτε ΕΔΩ τα ιστορικά στοιχεία). Άρα η άρνηση της Γενοκτονίας είναι μία μορφή εκφράσεως φόρου τιμής στη μνήμη του κομμουνιστή δικτάτορα. 

Δεύτερον, διότι στην ελληνική Αριστερά πάντα υπήρχε μία ισχυρή και πλειοψηφούσα ομάδα στελεχών με διεθνιστική αντίληψη της ιστορίας. Φυσικά αναγνωρίζω και την πατριωτική μερίδα της Αριστεράς και πιστεύω ότι η φωνή της σήμερα πρέπει να ακουστεί πιο δυνατά. Πάντως μέχρι σήμερα η αριστερή ιδεολογία με τις διάφορες παραλλαγές και παραφυάδες της συνδέθηκε στενά με την άρνηση της εθνικής μας ταυτότητας, με την πολεμική κατά της ελληνορθόδοξης παράδοσης και με τη συστηματική διαστρέβλωση της Ιστορίας μας.

Ιδού τα αίσχη της καλοπληρωμένης αντεθνικής προπαγάνδας των ραγιάδων του
νεοταξισμού. Η ιστορία και όχι μόνο... ασφαλώς και θα είναι αδυσώπητη μαζί τους! (yiorgosthalassis.blogspot.com)

Δεν είναι τυχαίο ότι κατά τη δεκαετία του 1920-1930 από τον χώρο των οπαδών της διεθνιστικής αριστεράς και της μαρξιστικής-λενινιστικής αναλύσεως ακούσθηκαν οι πρώτες έντονες φωνές για την κατάργηση του ελληνικού αλφαβήτου και την αντικατάστασή του με το λατινικό. Πρώτα οι αριστεροί διανοούμενοι μίλησαν για την ανάγκη καθιερώσεως της φωνητικής γραφής, δηλαδή την αλλοίωση της ιστορικής ορθογραφίας, και στη συνέχεια δεν δίστασαν να αρθρογραφήσουν υπέρ της λατινοποιήσεως και του αφελληνισμού της γλώσσας και της γραφής μας. Πρωταγωνιστής του κινήματος ήταν ο Δημήτρης Γληνός, ο οποίος μετά το 1941 έγινε γνωστός από το κείμενό του «Τι είναι και τι θέλει το ΕΑΜ».

Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι στον χώρο της Αριστεράς κυοφορήθηκε και προβλήθηκε μαχητικά η αντίληψη ότι οι Μακεδόνες δεν είναι Έλληνες και ότι ο λαός της Μακεδονίας και της Θράκης πρέπει να βρει την… αυτοδιάθεσή του στο πλαίσιο μιας Βαλκανικής Ομοσπονδίας. [...]

Στα πολύ πρόσφατα χρόνια όλοι θυμόμαστε ότι ... η λεγόμενη «Ανανεωτική Αριστερά» υποστήριξαν φανατικά το σχολικό βιβλίο της ΣΤ΄ Δημοτικού που αποκαλούσε «συνωστισμό» τη σφαγή των Σμυρναίων από τους Κεμαλικούς και γενικότερα αθώωνε τα εγκλήματα των Οθωμανών και των Νεοτούρκων.

Η διεθνιστική Αριστερά γκρεμίζει την Ελληνική Ιστορία.
Πηγή: Γράφει ο Κ. Χολέβας antibaro.gr
Σχόλιο ΣΝΠ: "Η αποδόμηση της ελληνορθόδοξης ταυτότητάς μας είναι συστηματικά εξελισσόμενη και έχει ξεκινήσει στα χρόνια της μεταπολίτευσης υποκινούμενη από ξένα κέντρα με εγχώριους υποταγμένους καλοθελητές. Όλες οι ιδεολογικές αποχρώσεις έχουν μερίδιο στην αμαύρωση και την ηθική κατάπτωση του έθνους. Γιατί μπορεί η "διεθνιστική αριστερά" να γκρεμίζει την Ελληνική Ιστορία, αλλά η "διεθνιστική δεξιά" της έδωσε τα εργαλεία, η οποία με την σειρά της παρέλαβε το γόνιμο έδαφος από τους άλλους "διεθνιστές σοσιαλιστές" και πάει λέγοντας... Εχθές μιλούσαμε για τους προηγούμενους, και αύριο θα μιλάμε για τους επόμενους. Η διαφορά είναι ότι σήμερα δεν γίνεται συγκεκαλυμμένα αλλά αντιθέτως έχει καταλήξει να προωθείται ανοιχτά ως κάτι το προοδευτικό και μοντέρνο. Ίσως ήρθε η ώρα να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Να πέσουν τα προσωπεία και να γίνουν φανερά τα σχέδια όλου του διαβρωμένου πολιτικού συστήματος που λυμαίνεται της χώρας μας. Ήρθε η ώρα όπου: 'Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί!' έλεγε χαρακτηριστικά ο Άγιος Παΐσιος!

Μα θα μου πεις: «Και τί σχέση έχουν όλα αυτά με την θρησκεία..;». Την απάντηση δίνει το αίμα των χιλιάδων ιερομαρτύρων (ιερέων και αρχιερέων) που έδωσαν την ζωή τους για την ελευθερία μας! Όταν έφευγε ο Αγ. Χρυσόστομος Σμύρνης από την Μητρόπολη Δράμας για την Μητρόπολη Σμύρνης, ο δημογέροντας Νίκας είπε στον αποχαιρετιστήριο λόγο του: «Δέσποτα, μας παρέλαβες λαγούς και μας έκαμες λιοντάρια!». Έτσι οφείλουμε να είμαστε, λιοντάρια της πίστης της Αγίας και της Πατρίδας. Διότι ο Ρωμηός, ο Ορθόδοξος Χριστιανός, δεν είναι ένα άβουλο ων, δεν είναι ο καρπαζοεισπράκτορας, είναι το αρχοντόπουλο της ιστορίας, ο ευλογημένος από τον Θεό."


Γίνετε συμμέτοχοι στην προσπάθειά μας!

Αποστείλετε προτεινόμενο υλικό στο ptheoxaris@yahoo.gr προς ωφέλεια των ψυχών όλων μας!