Οι όμορφοι πλανήτες "όμορφα" καίγονται...


Αναγνώσεις: |


Η αντιγραφή και αποθήκευση έχει καταχωρηθεί επιτυχώς!

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.

Έχετε αντιγράψει το άρθρο στα αγαπημένα στις:

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.
Μόλις πρόσφατα η CIA αποκάλυψε ότι η Σαουδική Αραβία είχε εμπλακεί στην τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου [1] και στη συνέχεια έγινε συγκάλυψη από την ίδια. Αυτό που δεν διευκρίνισαν βέβαια, είναι ότι οι ΗΠΑ όχι απλά έκαναν τα στραβά μάτια στους Σαουδάραβες και μετά το συγκάλυψαν, αλλά πιθανότατα ενορχήστρωσαν την 9/11 για να ξεκινήσουν έναν «παγκόσμιο πόλεμο» ενάντια σε έναν φανταστικό αντίπαλο, την τρομοκρατία.


Αυτό βέβαια είναι η δεύτερη φάση υλοποίησης σε συνέχεια του σχεδίου του Μπούς του πρεσβύτερου που επιτέθηκε στο Ιράκ του Σαντάμ Χουσεΐν (αρχές '90), διαλύοντας ένα ισχυρό κοσμικό αραβικό κράτος, εμπόδιο στον φονταμενταλισμό. Κάτι αντίστοιχο έκαναν και οι Ισραηλινοί στην Παλαιστίνη ενισχύοντας τους Αδελφούς Μουσουλμάνους και τη Χαμάς εναντίον του Αραφάτ και της Φατάχ.[2]

Έτσι η 9/11 ήταν το μέσω-έναυσμα που ήθελαν οι παγκοσμιοποιητές για να ξεκινήσουν εκ νέου τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή. Δηλαδή, εξόντωση του Σαντάμ, εισβολή στο Αφγανιστάν, διάλυση της Συρίας και της Λιβύης, πραξικόπημα στην Τουρκία έτσι ώστε να μην υπάρχουν ισχυρά μουσουλμανικά κοσμικά κράτη αλλά ένας άκρατος Ισλαμικός φονταμενταλισμός.

Με αυτόν τον τρόπο οι νεοταξίτες κατάφεραν να δημιουργήσουν εκ νέου έναν πόλεμο πολιτισμών και όχι απαραίτητα εθνών, όμοιο με εκείνο των σταυροφοριών. Μόνο που τώρα το ακραίο Ισλάμ είναι ενάντια στην Δύση και σε όλους τους αλλόθρησκους γενικότερα.


Έτσι η παγκόσμια ελίτ δανείζει τα κράτη που βρίσκονται σε σύρραξη, υποθηκεύοντας το μέλλον τους για δεκαετίες και καθιστώντας τα «μαριονέτες-υποχείρια» στις βλέψεις τους, κυρίως με τον έλεγχο των τραπεζών τους. Ταυτόχρονα αγοράζει σωρηδόν τα απαραίτητα όπλα για την διεξαγωγή αυτών των πολέμων από τις χώρες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ [3] αυξάνοντας τις εξαγωγές των τελευταίων και τα έσοδά τους. Δηλαδή ικανοποιούνται οι ορέξεις όλων και φυσικά η ελίτ καθίσταται ως κυρίαρχος ενός πλανήτη που καίγεται! 

Ταυτόχρονα δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την ενίσχυση του αστυνομικού κράτους σε μεγάλα τμήματα της πάλαι ποτέ «φιλελεύθερης» Δύσης με τους ίδιους τους πανικόβλητους πολίτες (που έχουν υποστεί φυσικά την κατάλληλη πλύση εγκεφάλου από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ [4]) να ζητούν αυστηρότερα μέτρα κατά της τρομοκρατίας με εκούσια και άνευ όρων κατάλυση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που προκαλεί ο τρόμος στον πληθυσμό, ο οποίος τον κάνει επιρρεπή στην ποδεηγετήσή του. Απώτερος σκοπός βέβαια, είναι ο πλήρης έλεγχος της ιδιωτικής ζωής και η υποδούλωση των λαών που θα είναι πλέον υποτελείς σε αυτούς που κινούν τα νήματα, σε μια παγκόσμια δικτατορία δηλαδή που όμοιά της δεν έχει ξανά γνωρίσει η ανθρωπότητα. 


Στο ερώτημα εάν υπάρχει, διέξοδος ή τρόπος αντίδρασης, η απάντηση δίνεται από τα μόνα αληθινά ερείσματα που μπορούν να λειτουργήσουν σαν κυματοθραύστες στην περιρρέουσα κατάσταση. Και ποιά είναι αυτά; Εάν ρωτούσαμε τους προγόνους μας η απάντηση θα ήταν αυτονόητη. Είναι ασφαλώς η επιστροφή στις ρίζες μας. [5] Η προσκόληση στις παραδόσεις μας, τις αξίες, τα ήθη και τα έθιμα, την ιστορία μας, την γλώσσα μας και οτιδήποτε μας κάνει Έλληνες αλλά πάνω απ' όλα την Ορθόδοξη πίστη μας. Αυτά μας πολεμούν και με αυτά θα τους αντιπαλέψουμε, κόντρα στο ρεύμα των καιρών! Ο καιρὸς γὰρ ἐγγύς ἐστιν... Εἰ ὁ Θεὸς μεθ' ἡμῶν οὐδεὶς καθ' ἡμῶν!

άρθρο από τον Κ.Ι.Κ.
για την Σύναξη Νέων Παλαιοχωρίου

Σημειώσεις:
[1] synaxipalaiochoriou.blogspot.com : Η σχέση της 11 Σεπτεμβρίου με το Πραξικόπημα στην Τουρκία και τα πετροδόλαρα
[2] liberal.gr : Ο πόλεμος των πολιτισμών
[3] synaxipalaiochoriou.blogspot.com : Τα «κροκοδείλια» δάκρυα της Γαλλίας - Γερμανίας και τα όπλα που οι ίδιοι διοχετεύουν στα τέρατα του ISIS
[4] synaxipalaiochoriou.blogspot.com : «Με δέκα τεχνικές ελέγχουν το μυαλό» (Νόαμ Τσόμσκι)
[5] synaxipalaiochoriou.blogspot.com : Αγαπώ την πατρίδα μου: «Ότι είναι η καρδιά και ο νους για τον άνθρωπο είναι η Ελλάδα για την ανθρωπότητα...»