Υποψιάζεστε πως όταν διαγράφετε κάτι από το διαδίκτυο, αυτό δεν σβήνεται πραγματικά;


Αναγνώσεις: |


Η αντιγραφή και αποθήκευση έχει καταχωρηθεί επιτυχώς!

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.

Έχετε αντιγράψει το άρθρο στα αγαπημένα στις:

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.
Έχετε δίκιο. Κι αυτό γιατί η Google δίνει την ευκαιρία στους χρήστες της να δουν μέσω του Ιστορικού, όλες τις αναζητήσεις που έχουν γίνει από τον εκάστοτε λογαριασμό.

Η αναδρομή στο παρελθόν ωστόσο, δεν σταματάει εκεί. Εκτός από τις αναζητήσεις, μπορείτε να θυμηθείτε τα βίντεο που έχετε παρακολουθήσει, αλλά και τους Χάρτες που έχετε ψάξει στο Google Maps.


Επιπροσθέτως, αν δεν θέλετε να δείτε online τα... ιντερνετικά πεπραγμένα του παρελθόντος, μπορείτε να κάνετε download το ιστορικό σας και να το παρακολουθήσετε με την ησυχία σας.

Όλες αυτές οι επιλογές βέβαια, περνάνε από το δικό σας χέρι, αφού μέσα από τα στοιχεία ελέγχου δραστηριότητας, μπορείτε να επιλέξετε τι θα αποθηκεύεται μελλοντικά και τι όχι. [...]

Kάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω καταγραφή του ιστορικού ισχύει μόνο όταν είστε συνδεδεμένοι με τον Google λογαριασμό σας.

Φυσικά, ακόμα και αν απενεργοποιήσετε το ιστορικό, η Google θα συνεχίσει να καταγράφει τις κινήσεις σας, ανώνυμα, για δικούς της σκοπούς, με τη διαφορά ότι πλέον δε θα προβάλλονται εξατομικευμένα αποτελέσματα των αναζητήσεών σας.

Πηγή: iefimerida.gr