Βίντεο: Σοκαριστικό ντοκιμαντέρ για την προωθούμενη κατάργηση των φύλων!


Αναγνώσεις: |


Η αντιγραφή και αποθήκευση έχει καταχωρηθεί επιτυχώς!

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.

Έχετε αντιγράψει το άρθρο στα αγαπημένα στις:

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.
 Σχόλιο Σ.Ν.Π.: "Η προωθούμενη κατάργηση των φύλων δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού αποσκοπεί στην μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού, που είναι ένας από τους βασικούς στόχους της Νέα Τάξης! Εξ’ ου και ο ορυμαγδός των πολιτικών νομοθετημάτων που εξομοιώνουν την ομοφυλοφιλία με την θεόσδοτη συζυγία. Σκοπός του παρόντος άρθρου είναι να κατανοήσουμε τον απώτερο στόχο τους, γιατί επιδιώκουμε την αφύπνιση και όχι την φονταμενταλιστική μισαλλοδοξία! Σκληρές εικόνες παρατίθενται για του λόγου το αληθές... "

Πρόκειται για ένα ρώσικο ντοκιμαντέρ [αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους, που τίθεται ενάντια στην φίμωση της "πολιτικής ορθότητας" και αποκαλύπτει] την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας και όλα τα παρεμφερή θέματα. [...]

Πίσω από το “SODOM” κρύβεται ο Ρώσος δημοσιογράφος Arkadiy Mamontov. Το ντοκιμαντέρ [...] παρουσιάζει τις γνώμες όλων των «πλευρών», προβάλει αληθινές ιστορίες, έχει ρεπορτάζ δρόμου και παρουσιάζει στοιχεία και ντοκουμέντα από όλον τον κόσμο [...]. Ορισμένες εικόνες ίσως ενοχλήσουν, αλλά τα πράγματα όχι μόνο είναι έτσι αλλά και πολύ χειρότερα. [...] Έχω την εντύπωση ότι η Ρωσία είναι ο τελευταίος προμαχώνας κατά αυτής της νεοταξικής λαίλαπας που έχει σαρώσει τόσες χώρες και τόσους λαούς. Και δεν αναφέρομαι στους ομοφυλόφιλους ως πρόσωπα, αλλά στην σκληρή αντι-ανθρώπινη ατζέντα που προωθείται «από πάνω» και που μέσω της «κοινωνικής μηχανικής» και της μαζικής προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου θέλει να αλλάξει την δομή της κοινωνίας και της ίδιας της οντολογίας της ανθρωπότητας.

Ορισμένα “highlights”:
Ο [...] Γερμανός ευαγγελικός πάστορας, λέει ότι ο Aπ. Παύλος κάνει λάθος σχετικά με όσα γράφει τους ομοφυλόφιλους και εάν τον είχε μπροστά του θα του το έλεγε!

Οι ομοφυλόφιλοι έφτιαξαν δική τους "Βίβλο"!

Ο Αμερικάνος Scott Lively νούμερο 1 εχθρός του ομοφυλοφιλικού λόμπι.

O Daniel Estulin, γνωστός για την μελέτη του και το βιβλίο του για την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, μιλάει για τον ύποπτο ρόλο του Tavistock Institute στην "σεξουαλική επανάσταση" και την αποδόμηση της κοινωνίας.

Ο εβραϊκής καταγωγής Δρ. Jeffrey Steinberg που διευθύνει τα Fertility Institutes, στο Los Angeles, «χαρίζει» παιδιά μέσω (παρένθετης μητέρας) σε ζευγάρια ομοφυλόφιλων και κυνικά δηλώνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εάν το παιδί δεν δει ποτέ την μητέρα του! [...]

Ζευγάρι Αμερικανίδων ομοφυλόφιλων γυναικών σε “gay parade” [... με το παιδάκι τους.]

Διάλογος με τον οδηγό λεωφορείου στο “gay parade” : «Τι σκέφτεται ο Θεός για όλα αυτά;» «Θεός; Τι είναι αυτό; Δεν γνωριζω».

Αντί για μαμά ένα trendy βιο-δοχείο παραδίδει τα δίδυμα στον ομοφυλόφιλο πατέρα.

Η σοκαριστική ιστορία με το «υποδειγματικό» ζευγάρι ομοφυλόφιλων Newton και Truong, από την Αυστραλία, που μέσω παρένθετης μητέρας «απέκτησαν» παιδί, αγόρι φυσικά, το οποίο στη συνέχεια κακοποιούσαν σεξουαλικά και το πρόσφεραν σε δίκτυο παιδεραστών.

Ο Ιταλός Luca Di Tolve, πρώην ομοφυλόφιλος. Η ιστορία του έγινε και τραγούδι.

Μια πανέμορφη πολυμελής οικογένεια Ιταλών χριστιανών λαμβάνει ενεργά μέρος σε πορείες υπέρ της οικογένειας.

Η αμερικανίδα Barronelle Stutzman, που αρνήθηκε να φτιάξει «γαμήλια» τούρτα για ομοφυλόφιλους και κινδυνεύει να χάσει τα πάντα. [...]

Οικογένεια χριστιανών στη Γερμανία καταδικάστηκε σε φυλάκιση γιατί αρνήθηκαν να αφήσουν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν μαθήματα [έρωτα] στο σχολείο.

Υπάρχουν καταγγελίες Μολδαβού πολιτικού για επέμβαση της Δύσης (ΗΠΑ) στην προώθηση της ομοφυλοφικής ατζέντας και των νόμων περί "μη διακρίσεων" και αρκετά ενοχλητικές εικόνες από βασανιστήρια στις φυλακές της Γεωργίας.

Γεωργιανός ορθόδοξος ιερέας αποκαλύπτει το πως μεθοδεύεται η κάμψη κάθε αντίστασης από την κοινωνία. Παρόλα αυτά αντίσταση ακόμα υπάρχει..

Δείτε ΕΔΩ το ντοκιμαντέρ διάρκειας μίας ώρας εάν επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε...

Γίνετε συμμέτοχοι στην προσπάθειά μας!

Αποστείλετε προτεινόμενο υλικό στο ptheoxaris@yahoo.gr προς ωφέλεια των ψυχών όλων μας!