Ντόναλντ Τραμπ: ''ΟΧΙ'' στις αμβλώσεις!


Αναγνώσεις: |


Η αντιγραφή και αποθήκευση έχει καταχωρηθεί επιτυχώς!

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.

Έχετε αντιγράψει το άρθρο στα αγαπημένα στις:

Σας ενημερώνουμε ότι ο παρόν ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης πνευματικών δικαιωμάτων.
Σχόλιο Σ.Ν.Π.: "Την ίδια στιγμή που τα εγχώρια κακέκτυπα του νεοταξισμού προωθούν δουλικά το ένα μετά το άλλο τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών, οι αλλόδοξοι μας βάζουν τα γυαλιά κηρύσσοντας ανοιχτά τον πόλεμο ενάντιά τους! Ένα από τα πρώτα πράγματα που υπέγραψε ως Πρόεδρος της Αμερικής είναι άκρως συμβολικό και σίγουρα όχι τυχαίο!"
Σύμφωνα με την Εκκλησία η άμβλωση αποτελεί καταστρατήγηση του ανθρώπινου προσώπου και της αρχής του σεβασμού στη ζωή, ενώ η χριστιανική ηθική δεν δικαιολογεί τον τερματισμό της κύησης, καθώς μ΄ αυτό τον τρόπο παραβιάζεται η βασική χριστιανική αρχή της ανιδιοτελούς αγάπης [αλλά πάνω απ' όλα του δικαιώματος της ζωής που μόνο ο Θεός ο οποίος την χορηγεί έχει το δικαίωμα να την αφαιρέσει! Ας μην ξεχνάμε ότι ο Αγ. Παΐσιος έλεγε πως η ζωή ξεκινά από την στιγμή της σύλληψης-γονιμοποίησης...].

Χθες, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε ένα διάταγμα με το οποίο, παγώνουν οι προσλήψεις σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

Επίσης στο ίδιο διάταγμα υπέγραψε μια οδηγία που απαγορεύει την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση σε διεθνείς, Μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) οι οποίες τάσσονται υπέρ των αμβλώσεων.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ με το διάταγμα αυτό, ακύρωσε την απόφαση του προκατόχου του, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος ήρε την απαγόρευση το 2009.

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης 


Γίνετε συμμέτοχοι στην προσπάθειά μας!

Αποστείλετε προτεινόμενο υλικό στο ptheoxaris@yahoo.gr προς ωφέλεια των ψυχών όλων μας!